Barn rider på en grusväg

Ridläger 18-20 september 2020

Varmt välkommen till SRF:s ridläger på Örebro Fältrittklubb!

Ridklubben har en parasektion som verkar för att människor med funktionsnedsättningar ska få möjlighet till ridning och umgänge med hästar.

Vi kommer att rida inomhus mestadels och utomhus om vädret tillåter. Om man är nybörjare så kommer man att få nybörjarteori och är man van vid att rida så blir både teorin och det praktiska mer avancerat.

Helgen vänder sig till barn mellan 7-16 år. Vi åker gemensam buss med våra egna lägerledare från Stockholm Central. Vi kan också möta upp på Arlanda om man kommer med flyg.

Våra ledare har erfarenhet av att arbeta med barn med synnedsättning. De flesta arbetar professionellt med barn som pedagoger i förskola eller skola. För att få en så bra helg som möjligt för alla barn, är det viktigt att vi får information om barnens behov innan helgen, särskilt om det är första gången barnet kommer på våra aktiviteter. Det känns tryggt för alla parter.

Tid: 18-20  september
Lägerplats: Örebro Fältrittklubb och Scandic hotell Örebro
Avgift: Medlemmar 400:-, för två barn 600:-,icke medlemmar 600:-, inkluderar kost och logi, samt resa från Stockholm till Örebro. Riksförbundet står för barnets buss eller tågkostnader.

Sista anmälningsdag: 28 augusti

Frågor besvaras av Christine Heli christine.heli@srf.nu

Ladda ner anmälningsblankett till våra läger