Stor väggmålning i många vackra färger föreställande växter

Projektet där endast fantasin sätter gränser

Hösten är här och skaparglädjen med den! Skapa Loss fortsätter genom Sverige och under de senaste två veckorna har aktiviteten hunnit besöka både Varberg och Växjö.

Intresset har varit stort och lockat både äldre och yngre personer.

-Vi försöker lära oss på vägen och se hur vi kan anpassa aktiviteterna efter vad som efterfrågas. Det här är till för våra medlemmar och tänkt att vara en aktivitet som ska kunna utveckla både dem och oss som organisation, säger Rakel Gunnemark, vikarierande projektledare för Skapa Loss.

Hittills har Skapa Loss anordnat workshops i allt från traditionell körsång till spoken word – en scenkonst som är ordbaserad.

-Programmet är aldrig detsamma. Distrikten är själva väldigt delaktiga i att planera sina aktiviteter och bara fantasin sätter gränser för vad vi kan göra, säger Rakel Gunnemark.

Nästa stopp blir Sunderby Folkhögskola i Norrbotten den 16-17 november. Då blir det workshops i bland annat konst, dans, teater och luffarslöjd.

Är du intresserad av att delta i någon av våra aktiviteter? Kolla in kalendariet för att se när vi kommer till ditt distrikt eller kontakta rakel.gunnemark@srf.nu om du inte ser någon aktivitet i närheten av där du bor. Vi vill gärna veta var intresse finns för att kunna anordna fler aktiviteter!